fjermestad

NYHETER

Hvitpigmentert eikegulv
Stonewashed Collection 
Høykantparkett 
Kubbegulv
Bambusgulv
Korkfliser 
Linoleum 
Gummifliser
dsc 9588
fj4
dsc 9580
dsc 9622
dsc 9569
dsc 9576
dsc 9672

VALG AV GULV

Gulv er mer enn bare noe du går på.

Det kan ofte være vanskelig å vite hvilket gulv du skal velge, og hvilke hensyn du bør ta. Hos oss får du hjelp og veiledning til å velge det gulvet som er riktig for ditt hjem og dine behov.

Hva skal rommet brukes til?
Estetiske hensyn eller funksjonelt basert?


Enten du har en moderne leilighet eller et gammelt hus, er gulvet med på å skape stil og karakter til rommet. Vi håper du vil ta turen til vårt showroom og la deg inspirere av utvalget vi kan tilby.


Gulvbelegg

Gulvbelegg kan brukes i alle typer rom, både tørre og våtrom. Slitesterke gummi og vinylgulv kan være gunstig i rom som må tåle røffere bruk og slitasje. Det finnes et rikt utvalg av ulike typer gulvbelegg, enten man ønsker en moderne look, eller en mer tradisjonell variant. Fordelene til belegg er mange, og utvalget er stort enten man ønsker et gulv med struktur, ensfarget glatt eller mønstret.


Parkett/Heltregulv

Velger du et parkett eller heltregulv, er det flere hensyn å ta. Noen gulv krever mer vedlikehold enn andre, og trematerialet selv avhenger av et mer stabilt og kontrollert inneklima for å unngå at bevegelse og sprekkdannelse kan oppstå. Til gjengjeld vil du få et gulv med lang levetid. Man kan få tregulv med forkjellig behandlet overflate. Lakkert eller oljet. Oljet gulv fremstår som veldig naturlig, og føles svært lunt og komfortabelt å gå på. Et lakkert gulv tåler mer slitasje., men her vil eventuelle riper tydeligere vise.

Kom og se vårt utvalg i type tre, struktur og utseende. I dag får man gulv i mange forskjellige varianter og nyanser for å kle det rette interiøret i din bolig. Føl og opplev parkett og heltregulv i ulike tykkelser og kvaliteter. Vi fører blant annet Boen, Woodfloor og Golvabia, som alle representerer kvalitet og solid håndverk tilpasset til de nordiske miljø og forhold.

Vi er stolte av å ha et produktutvalg med høy kvalitet. Spør oss gjerne om du lurer på noe angående produktene.


Kork

Kork har blitt brukt som gulvmateriale i mange år. Særlig på 70-tallet ble det installert mange korkgulv, og mange sverger fortsatt til dette naturproduktet på bakgrunn av dens mange gunstige egenskaper.
Vi tilbyr korkgulv i ulike tykkelser, og i fliser med klikk-funksjon, som gjør det lett å installere.
Kork har isolerende egenskaper som gjør at gulvet oppleves lunt og behagelig å gå på. Det har en dempende og ergonomisk funksjon, samt at det er lette å vedlikeholde.
Korkgulv finnes i dag i en rekke utførelser og varianter som kler det moderne hjem.
 


TENK GRØNT

Vi synes det er viktig i disse tider å rette fokuset mot produkter som er mer miljøvennlige.
Av gulv fører vi blant annet bambus gulv, som er en rask fornybar ressurs i naturen, og har egenskaper som gir harde og slitesterke tregulv.
Gulvbelegg av naturlige produkter som gummi, kork og linoleum finnes også i mange spennende varianter, og gir et lunt og tidsriktig gulv som både er godt å gå på, fri for skadelige avgasser og derfor mildere mot miljøet.