fjermestad

NYHETER

Maling:
Lady Pure Color
Pure Original
(fresco-kalkmaling)

En rekke nye spennende tapeter!
dsc 9565
fj2
dsc 9617
dsc 9567
dsc 9602
dsc 9637
dsc 9662

MALERARBEID

Maling er kanskje det viktigste i en oppussingprosess, derfor legger vi vår sjel i arbeidet. Her kan det ikke tas noen lettvinte løsninger. Dere vil få et resultat som det ligger stolthet bak. Lang erfaring er et nøkkelord her, og det har vi.

Trender og fargebruk endrer seg, og vi ønsker å holde oss oppdatert innen det siste nye på interiørfronten. Ønsker du råd og veiledning, så ikke nøl med å spørre.

Hvite nyanser er populære i norske interiører. Lyse rom gir inntrykk av luftighet, ro og harmoni. Det finnes mange nyanser av hvitt på paletten, enten om man ønsker de kalde rene, eller varme lune. Kom innom for å ta en titt i våre fargekart, og få hjelp til å velge riktig nyanse.
Bruk av gråtoner er også etterspurt som farge. Disse finnes i både nøytrale, kalde og varme nyanser.
Går du for stilrene toner i beige, eller mer dramatiske dypere nyanser?
Ønsker du kanskje å gi rommet mer karakter? Hva med å velge mer farge, enten på rommet som helhet, eller kanskje bare en kontrastvegg? Klassiske naturlige, eller en leken frisk farge? Mulighetene er mange, det er kun fantasien som setter grenser.

Glansgraden til malingen påvirker inntrykket av rommet, og reflekterer lys på ulik måte. Hva med å velge en helt matt finish? Maling fra serien til Lady; Pure Color er helt spesiell i så måte og gir en lun atmosfære og assosiasjoner til fløyelsmyke flater. Den finnes i mange flotte farger og nyanser.

Pure & original er en natulig kalkmaling som består av organisk materiale, og er en matt maling, som kan gi den riktige rammen til interiøret om man ønsker en mer rustikk, landlig stil, eller skape en røff og spennende overflate som spiller på lag med trendene i dag.

TAPET

Om du ønsker en helt spesiell vegg, eller skape en lun atmosfære er tapet det rette produktet å bruke. Her finnes mange spennende og vakre varianter som en kan sette sammen for å skape den helt unike personlige stil. 
Vi har mange flotte design-tapeter utstillt i vårt showroom, fra blant annet Borge, Sanderson, Tres Tintas, Natasha Marshall og Omexco for å nevne noen.

Små-mønstret eller fototapet? Ensfarget glatt eller stofflig struktur? Vi har utvalget!
 

TENK GRØNT

”Grønne” produkter er med på å bidra til et trygt og godt innemiljø.
 
Ønsker du å male inne mens det fortsatt er litt for kaldt ute til god utluftning? Da er Jotun Sens et ypperlig valg. Sens er den eneste malingen i markedet som er godkjent av Norges Astma og Allergiforbund. Denne er fri for løsemidler, malingslukt og skadelig avdampning. Kan være svært egnet i bruk på for eksempel barnerom.
Eller hva med naturlig kalkmaling med organiske pigmenter? Sjekk ut nyheten fra Pure & Original, også omtalt i marsutgaven av Vakre Hjem.

Innenfor malbare tapeter, kan miljø-strien være et mer miljøvennlig og helsemessig foretrukkent materiale fremfor glassfiber, med samme slitestyrke og kvalitet. Disse finnes i en rekke moderne design, glattstruktur eller mønstret.