fjermestad
fj5

SHOWROOM

Mange drømmer om å pusse opp eller fornye deler av boligen. Om du planlegger å fornye gulvet, badet eller fargen på veggene, så ta turen innom oss, for å få tips og ideer, og en god kopp kaffe. Her finner du nemlig et bredt utvalg av bl.a flotte gulv, eksklusive tapeter, myke tepper og maling av høy kvalitet.

I vårt showroom kan du se sammen både farge til tak og vegger, type gulv , tepper og tapeter. Det er lett å trå feil når man velger ut lyse nyanser. Hvitt er ikke bare hvitt, og grått finnes i mange gråtoner. Fargenes kontraster og harmoni avhenger av omkringliggende nyanser og lyssetting. Derfor kan det være lurt å låne hjem prøver, for å se hvordan fargen oppleves og påvirkes i det rommet den skal være. En varm nyanse i lampelys kan plutselig oppleves kald i dagslys.

Vi har prøver til hjemlån, i form av tapet-bøker, fargekart og parkett/heltregulv plater.

Ta turen innom vårt showroom/visningsrom og se hva vi kan tilby. Få gode råd slik at du gjør det rette valget til ditt hjem. Hos oss vil du kunne se at kvalitet utgjør en forskjell.
Velkommen skal du være!

Ønsker du å utføre arbeidet selv? Vi skal veilede deg så godt vi kan i forhold til våre produkter og materialer. Gode redskaper er til god hjelp. Men det viktigste av alt for å få et godt resultat, er at underlaget er slett og jevnt. Er du i tvil, så kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg med dette. 
dsc 9560
dsc 9605
dsc 9628
dsc 9622
dsc 9569
dsc 9577